Effektiv, sikker og hurtig kurerkørsel

Kurerkørsel er din egen skræddersyede ”fra-time-til-time”-transportservice

Flemming Kjær Transport giver dig sikker kurerkørsel i hele Danmark

Mangler I en ordentlig kurer? En stabil samarbejdspartner, der sikrer, at jeres varer, værdipapirer og andre forsendelser altid når sikkert frem til tiden – også når det virkelig haster? Hos Flemming Kjær Transport udbyder vi kvalitetssikret kurerkørsel og ekspreskørsel i hele landet.

Flemming Kjær Transport er et samvittighedsfuldt firma med pålidelige medarbejdere, der sikrer dig effektiv, sikker og hurtig kurerkørsel.

 • Vores vogne kan håndtere op til 8 paller gods.
 • Vognene har en maksimal lastevne på op til 1.500 kilo.
 • Vi afregner efter timepris eller efter en fast kilometer-pris.
 • Vi arbejder med gode, konkurrencedygtige priser tilpasset vores meget blandede kundeskare.

Ønsker du kurer i Århus til fx fragt af værdier eller andre vigtige forsendelser, sikrer vi dig ligeledes sikre transportløsninger. Hos Flemming Kjær Transport ved vi, at kurerkørsel i høj grad handler om tillid.

Efter 30 år i branchen og en stor fast kundekreds, ved vi, at vi gør noget rigtigt. Vi skaber tillid, fordi vi holder, hvad vi lover, og udfører altid vores arbejde professionelt.

Kurerkørsel Aarhus og Djursland

Der kan være mange gode grunde til, at vores kunder efterspørger kurerkørsel i fx Aarhus eller på Djursland. Måske har firmaet nogle vigtige papirer, der hurtigt og sikkert skal transporteres fra A til B. Der kan også være tale om en særlig type gods, der kræver ekstra hurtige transporthensyn.

Kurerkørsel er din egen skræddersyede ”fra-time-til-time”-transportservice. Alt efter hvilken type kurer-service, du vælger, tilpasses transporten efter dine behov. Kvalitetssikret transport, så hverdagen og arbejdsrutinerne hænger bedre sammen.

Hos Flemming Kjær Transport udbyder vi kurerkørsel i hele Danmark fra vores base i Grenaa på Djursland. Vi krydser også grænser for vores kunder. Har du brug for ekspreskørsel med kort varsel, står vi også klar til at hjælpe. Det gælder specielt for erhverv, men også for private kunder. Kurerkørsel priser afhænger af opgaverne. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på kørsel.

Ekspreskørsel med GPS-overvågning

Ved ekspreslevering sikrer vi dig hurtig levering, hvilket betyder, at vi ikke stopper undervejs. Du har vognen for dig selv.

Bilen er ydermere GPS-overvåget, så vi kan følge din fragt fra A til B. Det hjælper os også med at optimere vores kurerservice miljømæssigt og økonomisk.

Giv os et kald, hvis du vil høre mere om vores ekspreskørsel og kurerkørsel priser. Vi står klar til at løfte opgaven så hurtigt og effektivt som muligt. Her får du kvalitet til tiden.


“I vores produktion er alting ofte på hælene lige fra start. Derfor er det fedt, at vi kan stille uret efter Flemming og hans team. De bringer bordpladerne ud til vores kunder til den aftalte tid, uanset om vi ringer morgen, middag, aften eller nat.

Flemming er konkurrencedygtig på prisen, og så er han sikkerheden selv. Den faktor har langt den største betydning i vores branche.

Han redder os mange gange med chaufførernes fleksibilitet, hvor de af og til også tager materialer med retur til produktionen, når de alligevel er på en tur for os.

Vi har samarbejdet med Flemming Kjær Transport i fem år, og det er vi mere end glade for.”

– Claus Tjørnelund, Paustian Snedkeri i Grenaa.


Kurerkørsel eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en opgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring direkte til os på 20 80 00 40.

  Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

  Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


  © Copyright. Flemming Kjær Transport.