Arbejdsglæde tiltrækker også kvinder til branchen

Mange tror nok, at det med at køre fragtkørsel eller være chauffør mest er for mænd. Men hos Flemming Kjær Transport har vi tre kvinder, der kan tage mindst lige så meget fat – og de er vilde med deres arbejde.

Vi har tidligere skrevet om Elizabeth, der “næsten” var eneste høne i flokken hos os, men besøger man fragtcentralen ved Aarhus i skiftet mellem dags- og nattefragten, så møder du nu også Christel og Sabrina, der ligesom Elizabeth har diesel i blodet.

Drømme skaber motivation og arbejdsglæde

De har alle tre en lastbilchauffør i maven, og drømmer om at komme til at køre lastbil. “De bedste lastbilchauffører er dem, som først har kørt de små biler og der igennem fået noget erfarring i at køre,” tilføjer Flemming, da han bekræfter pigerne i deres ønske om at køre lastbil. Elizabeth har kørt i nattefragten i ca. to år og har efterhånden den erfaring Flemming peger på, sådan at hun kan begynde på rejsen mod lastbilkørsel efter sommeren.

Muligheden for at udvikle sig er en vigtig motivationsfaktor for de tre piger, og er, sammen med den gode stemning på centralen og sammenholdet blandt kollegaerne, med til at skabe den store arbejdsglæde, man ikke er i tvivl om eksisterer blandt de ansatte. Selvom der er forskel på både alder og køn, så er alle en del af fælleskabet, og alle hjælper til på lige fod både med at pakke biler og ude på turene. “Jeg løfter altså lige så meget som mændende,” tilføjer Elizabeth med en glimt i øjet.

Fandt job via Facebook

Sabrina, der startede i dagsfragten for tre måneder siden, kører nu selv turen i Højbjerg området. Herude er kunderne, hun kommer ud til ikke fremmede. Hun har nemlig kørt samme tur for en tidligere arbejdsgiver, og er derfor et kendt ansigt. “Det kan godt ske, vi kører alene, men de kunder vi kommer ud til, snakker vi jo med,” fortæller Sabrina og tilføjer, at det for hende er vigtigt at have noget at stå op til, samt at være et forbillede for sin søn, og vise ham at man skal tjene sine egne penge. Hun så på Facebook, at Flemming Kjær Transport søgte chauffører og sendte straks en ansøgning.

Det var også på Facebook at Christel fandt frem til jobbet hos Flemming Kjær Transport. Hun er nyeste skud på chauffør stammen med kun 14 dages ansættelse. Hun er glad for sit nye job og fortæller, at det især er sammenholdet, og det at man kan være sig selv, hun sætter pris på. “Nu havde Elizabeth jo vist, at kvinder sagtens kan gøre sig som chauffør og tage fat, og det var jeg heller ikke i tvivl om at Christel og Sabrina kunne,” fortæller Flemming om ansættelsen af endnu to kvinder i et ellers mandsdomineret fag.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.