Chauffør med stort C

Daniel er i gang med at uddanne sig til chauffør og startede hos os som voksenelev den 1. marts 2017. Uddannelsen tager 3,5 år, hvor han skifter mellem skoleforløb og arbejdet som chauffør.

Daniel har drømt om at blive chauffør lige siden sin barndom, hvor han var med ude at køre lastbil med sin far og en ven af familien. Desværre kom han ud for en ulykke i 2009, hvor han blev ramt af en lastbil. Derfor skulle han lige overvinde frygten efter ulykken. “Men da jeg først fik gjort det, gik jeg i gang med uddannelsen som chauffør,” fortæller han stolt.

Ledte efter en elevplads

Efter de første 20 uger på skolens grundforløb på Tradium i Randers, skulle Daniel finde en elevplads. Han blev anbefalet at spørge Flemming og Anette Kjær. Han kontaktede dem derfor, og efter en samtale blev han ansat som elev.

“Det er et dejligt sted at arbejde. Man bliver behandlet mega godt, og vi har alle et godt sammenhold i firmaet – der er ikke mange steder, man kan sige, at man har det.” Til dagligt får han lov til at køre med mange forskellige ting, udover sin “normale” last. Han synes, at det er spændende med afveksling. “Og så hjælper vi altid hinanden, både med at pakke og læsse af bilerne, så vi alle kan nå det hele til tiden.”

Det passer også med Anettes opfattelse af Daniel som elev hos os. “Han er altid glad og kan gode lide at være i god tid, når han skal på arbejde. Så kan han give en hånd med, hvis andre har brug for hjælp,” fortæller hun. “Han hjælper også, selvom han ikke er blevet spurgt.” Og det er en værdsat kvalitet i firmaet.

Når Daniel ikke er på skole eller på arbejde, så bor han i Grenaa, hvor han er sammen med familien. Han har en datter, som han tilbringer en masse tid sammen med, når hun er hos ham. Og så kan han ikke helt slippe sin entusiasme for biler. Han er nemlig ofte ude ved sin mekaniker og hjælpe til. Han vil gerne lære endnu mere om bilernes mekanik og være i stand til at reparere sin egen bil.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Daniel er chauffør med stort C.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.