Claus holder bilerne kørende

Man kan mærke på Claus, som er ansat i flexjob, at han er glad for sit arbejde, og lever op til den beskrivelse, hans kollegaer giver af ham som ”værkstedets humør”.

Kommer man på værkstedet i formiddagstimerne, vil man møde netop Claus – manden som er med til at sørge for at materiellet kører som det skal.

Han arbejder utrætteligt på at holde bilerne klar til vejene, og da vi møder ham i den store hal, er han ved at skifte bremser på en af de hvide varevogne, som hænger på den ene af de to lifte der findes på værkstedet.

Claus har været hos Flemming Kjær Transport i 6 år, og har oplevet at de er vokset ud af deres omgivelser – to gange! Det vidner ikke alene om en virksomhed i vækst, men også chefer der forstår at lave en arbejdsplads, hvor de ansatte har lyst til at blive.

Værkstedets humør

Man kan mærke på Claus, som er ansat i flexjob, at han er glad for sit arbejde, og lever op til den beskrivelse, hans kollegaer giver af ham som ”værkstedets humør”. Mens han arbejder, taler vi lidt om det nye domicil, og han bemærker at den ekstra plads har været rar. For som Claus siger ”Det er rart plads til at have sit eget værktøj, som ingen andre roder med – vi har jo alle vores små særheder” afslutter han med et glimt i øjet.

Kenni, som man også møder på kontoret, kommer også på værkstedet, og i ham har Claus fået et ekstra sæt hænder, som er aldeles godt skruet på. De to arbejder godt sammen, ikke mindst om at skifte bremserne på den hvide varevogn, så den kan komme tilbage på vejene.

Plads til en god arbejdsindsats

Spørger man Claus, hvad det bedste er ved at arbejde hos Flemming Kjær Transport, svarer han, at det er den fleksibilitet han oplever, og følelsen af at man er lidt sin egen chef. Det vidner om at Flemming Kjær Transport er en virksomhed hvor Flemming og Anette, skaber rum til deres ansatte, som gengældes med en god arbejdsindsats, uanset om den ansatte kommer der i praktik, flexjob eller er på fuld tid.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.