Claus klarer alt

Claus er vores altmuligmand på værkstedet. Han klarer alt lige fra at skifte dæk på bilerne til kurerkørsel og holde værkstedet rent.

Når man spørger Anette Kjær, hvad Claus laver på værkstedet og hvorfor han er en god kollega, siger hun med det samme: “Han kan alt.” Simpelthen. Selv supplerer han, “Jeg kan ikke noget til perfektion, men jeg kan lidt af det hele.”

Claus er oprindeligt uddannet klejnsmed og har også arbejdet som elektriker i flere år. En skadet ryg tvang ham ud i flexjob, og nu er han heldigvis hos os. Han startede for tre år siden på vores gamle værksted og har fulgt med lige siden.

“Jeg er ikke uddannet mekaniker, men jeg er fra den tid, hvor man som barn altid gik og reparerede gamle biler, knallerter og cykler.” Han kan godt lide at gå på værkstedet og hygge sig med små projekter og passe sig selv. Ofte er der kun ham og Anette på værkstedet i løbet af dagen.

Andre gange bliver han sendt på kurerkørsel for kunder i nærheden. Han synes blandt andet, det er hyggeligt at køre ud forbi sin gamle arbejdsplads, hvor han selv blev udlært klejnsmed. “Det er hyggeligt at møde de gamle kollegaer og få en snak, når man kommer og henter en levering.”

I dag bor Claus mindre end en kilometer fra værkstedet, så det tager ingen tid at komme på arbejde hver morgen. Han er født og opvokset i området og er glad for at kunne bo så tæt på arbejdet.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.