Daniel har fået opfyldt sin barndomsdrøm

Daniel er lettet, for han har nu fået opfyldt barndomsdrømmen om at kunne kalde sig chauffør.

Han tog uddannelsen som voksenelev hos os og kører vognmandskørsel. Det er en stor lettelse for ham at være færdig, og for ham var det “sidste chance”.

“Jeg har snart brugt alle mine SU-klip, som de kloge hoveder kalder det, så det var sidste chance for at få færdiggjort min uddannelse,” siger han.

Daniel er 33 år og har brugt 2,5 år på uddannelsen. Han kører vognmandskørsel med natfragt, og hver fjerde uge kører han med supermarkedsvarer. Han synes, at det er spændende med noget afveksling. Efter endt uddannelse bliver han hos os som chauffør, og det er han rigtig glad for.

“Det er et rigtig hyggeligt sted at arbejde ved Flemming og Anette, hvor man bliver behandlet godt, og vi har et rigtig godt sammenhold. Der er ikke mange steder, man kan sige, at man har det,” siger Daniel.

For at markere den nye titel som færdiguddannet chauffør, blev Daniel fejret med et svendegilde.

“Det var en vildt god fest med masser af god mad og hyggelige mennesker, som fejrede mig 100%,” fortæller den nyuddannede chauffør.

Stort tillykke til Daniel.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.