Den fortabte søn vender hjem

Sådan lyder overskriften i hvert fald, hvis Patrick selv kan bestemme. Han har nemlig været væk fra os i to år, men er nu igen at finde i vores lastbiler.

Og det er han glad for. “Vi har et rigtig godt fællesskab her,” fortæller han.

For fire år siden startede Patrick hos os, hvor han kørte med aviser. Han er oprindelig fynbo, men Anette Kjær husker tydeligt, at han havde en god jysk accent, da han arbejdede og boede her på Djursland.

Imellemtiden fandt Patrick frem til, at han ville ud og køre i de store lastbiler. Dengang havde vi kun de små biler, så han kunne ikke få indfriet sin drøm her, og han kom derfor ud og køre store lastbiler et andet sted.

Anette fortæller, at hun og Flemming har fulgt Patrick gennem årene og beskriver ham som en rigtig god fyr, der altid er glad. Da Patrick så, at der var en ledig stilling som chauffør af en af vores store lastbiler, så var han heller ikke sen til at slå til. Han bor igen i Faaborg på Fyn og har fået sin fynske accent tilbage. “Jeg har faktisk lidt svært ved at forstå, hvad han siger nogle gange,” griner Anette.

Om han får den jyske accent igen, ved vi ikke. Men det er godt at have ham tilbage. “Jeg er virkelig glad for at være tilbage ved Anette og Flemming,” forklarer Patrick også selv. “Der er trygge rammer, og jeg har savnet de hyggelige lørdage, vi har sammen på værkstedet.”

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.