Det bliver i familien

Florian startede hos os for 2,5 år siden, men har faktisk været med, siden han var helt ung. Hans far Siegfried har kørt lastbil for os i over ti år, og her har Florian været med mange gange. Derfor var han heller ikke i tvivl om, at han også gerne ville samme vej.

“Jeg startede som afløser, da min far fortalte, at der manglede en. Det er over to år siden, og nu kører jeg en fast rute.”

Til at begynde med kørte Florian de små ture med H&M-tøj om dagen. Han er fortsat med dagskørsel – nu med frokostordninger, som skal leveres i Aarhus-området i hverdagene.

Foretrækker de små lastbiler

“Jeg kan godt lide at være her. Der er hyggeligt og et godt socialt samvær,” fortæller Florian, der også ses med kollegaer uden for arbejdstid. Det var faktisk ham, der skaffede Jon sit arbejde her, da de spiller håndbold sammen i fritiden.

Lige nu kører Florian i både kasse- og liftbilerne, men han har ingen intention om at skulle køre de store lastbiler. “Jeg har det godt i den lille lastbil, og jeg har nok ikke tålmodighed til det,” griner Florian. “I de små lastbiler går det lidt hurtigere og tjept.”

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.