En hjælpsom og stabil kollega

Imad er en af vores faste chauffører i vores hvide biler. Her kører han rundt i hele Aarhus med H&M-tøj og enkelte gange også i Aalborg.

Han startede hos os som praktikant for et år siden. Her faldt han hurtigt ind i rytmen og blev sommerafløser. Nu har han både bus- og lastbilkørekort og nyder at køre på vejene.

“Imad er en virkelig stabil medarbejder,” fortæller Anette Kjær, som tydeligt kan se, at han er glad for at være her. “Jeg kan godt lide at køre bil, og det er dejligt at køre om natten og tidligt om morgenen, for så er der ingen trafik. Det passer mig rigtig godt,” fortæller Imad, imens han stolt viser sine tre kørekort frem. “Det eneste kørekort, jeg endnu ikke har, er til motorcykel,” griner han.

Han fortæller også, at han er rigtig glad for sine kollegaer, som altid giver sig tid til at hjælpe, hvis han har brug for det, ligesom han selv gerne står klar til at give en hånd med.

Imad bor i Grenaa med sin kone og deres fem børn. Der er nok at se til med fem børn mellem fem og 19 år, der skal i børnehave, folkeskole og på VUC. Imads kone har tilmed fået arbejde på Sostrup Slot i de flotte omgivelser i Gjerrild. Han fortæller, at de begge to er glade for at have fået arbejde her på egnen.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.