En sand guttermand

Henning er en sand guttermand – og dygtig chauffør! Han startede hos os i 2013 i fleksjob og har nu været her i over 4 år. Noget af det bedste ved at køre lastbil er, at “man kører indtil sidste pakke er leveret”.

Han startede med at køre fragt for ti år siden, men har nu fået mere frihed og kortere dage hos os. Inden da havde han arbejdet som landmand i 13 år, så det var lidt af et skift at komme ud og køre på vejene.

Chauffør med stort C

Nu kører han rundt og leverer reservedele for kunderne i sin flotte hvide bil, som altid ser nyvasket ud. Anette Kjær, som sammen med sin mand Flemming Kjær står for administrationen, fortæller, at han er en virkelig god kollega og chauffør. Han udfører sit arbejde til UG, og så er han altid frisk på at give en hjælpende hånd i både arbejdstid og fritid.

Henning lever efter det princip, at hvis man hjælper folk, så får man altid en hjælpende hånd tilbage, når man har brug for det. Han er også fast inventar til vores lørdagshygge, hvor vi går og vasker og reparerer biler. Her kommer vi hinanden ved på en anderledes måde, end når vi kører rundt på vejene.

Faktisk bruger Henning så meget tid hernede om lørdagen, at kæresten Ulla fandt på, at hun også vil være med. Derfor sørger hun nu altid for morgenbrød til os. Hun er blevet en lige så stor del af vores lørdagshygge som vores kollegaer.

Mangfoldig arbejdsplads

Det er også sjovt at få lov til at arbejde med mange forskellige typer mennesker, bl.a. tilbyder vi arbejde til flygtninge fra Syrien, som så skal lære at begå sig med både det danske sprog og lastbilerne. Det er spændende at være en del af og hjælpe dem godt på vej. “Når man får noget mellem hænderne og får en almindelig dagligdag, så lærer man bedst”, har Henning selv erfaret.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.