Fragtcentralens teamleder skaber arbejdsglæde og sammenhold

Stefan er manden, der er med til at sikre, at vores chauffører kører glade ud på dagens tur. Derfor blev han også for et år siden udnævnt som teamleder – en rolle han lever fuldt ud op til.

Kl. 06.30 møder Stefan ind på fragtcentralen i Aarhus, som den allerførste af Flemming Kjærs chauffører i dagsfragten. Her går han straks i gang med at sortere godset ud i de områder, chaufførerne kører i, der bl.a. omfatter Aarhus V, Højberg, Odder, Solbjerg og Beder. Turene, de skal køre, har han også planlagt, og du får hurtigt en fornemmelse af, når du hører om hans arbejdsdag, at han er en vigtig spiller på holdet i dagsfragten.

I et års tid har Stefan fungeret som teamleder for Flemming Kjærs chauffører i dagsfragten, men det har ikke altid været en drøm for ham at være i en lederstilling. “Jeg troede ikke jeg kunne være sådan en ledertype,” tilføjer han, da han bliver spurgt til sin rolle på fragtcentralen, hvor Flemming Kjær Transport kører gods for Danske Fragtmænd v. Leif Hansen.

Når chaufførerne er ude på deres ruter og har brug for hjælp eller har spørgsmål, så ringer de til Stefan først. “Eksempelvis ved scanninger, det ved jeg alt om. Det gør Flemming ikke, det er ikke ham, der er bruger scannerne hver dag,” fortæller Stefan med et smil og uddyber, at han tager ansvaret for, at hans kollegaer har en så ubesværet tur som muligt.

Vigtigt at alle er med

For Stefan er det vigtigt, at alle hans kollegaer har det godt og føler sig godt tilpas. Derfor er det også vigtigt for ham, at alle hjælper til, og slutter samtidigt. Er han eller en kollega færdig med deres rute før de andre, koordinerer han, at de kan køre ud og hjælpe hinanden. Det er et stort ansvar, Stefan tager for at holde dagsfragten kørende og velfungerende, og det kan også være svært for ham ikke at tage arbejdet med hjem. “Min kone siger ofte »husk nu, at du har fri«,“ fortæller han afslutningsvis med et glimt i øjet.

Vi er ikke i tvivl om, at Stefan bidrager til den store arbejdsglæde, du hurtigt fornemmer, når du er på fragtcentralen om morgenen, inden chaufførerne kører ud på landevejene.

Du kan læse mere om chaufførerne hos Flemming Kjær Transport her

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.