God planlægning giver frihed

Jon blev ansat hos os ved lidt af et tilfælde. Han spiller nemlig håndbold med en af vores andre chauffører, Florian. En dag fortalte Florian, at en af chaufførerne var blevet syg og vi manglede en mand til at træde til. Så trådte Jon til og begyndte at køre lastbil som afløser.

“Så en dag kom Flemming ud til mig og sagde: “Skal vi ikke bare få lavet nogle papirer på dig, så du bliver ansat her?” Det sagde jeg selvfølgelig ja til, og nu har jeg været her i 1,5 år,” fortæller Jon med glæde.

“Vi har en god kemi og der er altid god stemning. Det er dejligt at få lov til at arbejde et sted, hvor der altid er plads til jokes og en frisk kommentar. Og så er alle vildt gode til at hjælpe hinanden.”

Frihed og medbestemmelse

Jon kører mest om dagen og har stor selvbestemmelse i forhold til hvordan hans dag ser ud. Han kører i det meste af Jylland og lidt på Fyn. Han deler som regel Bil 3 eller 12 med nogle af de chauffører, der kører om natten. Når de er færdige med deres natdistribution, kan Jon møde ind og køre sin rute.

Det skal blot koordineres i forhold til hvor langt han skal køre den dag. Så bestemmer han i princippet selv, hvornår han skal møde og hvor tidligt han har fri.

Det sidste års tid har Jon kørt med brugt fritureolie. Det henter han fra fastfood-kæder og restauranter, som bruger meget fritureolie. Herfra kører han det ned på Grenaa havn, hvor det bliver renset og sendt til Tyskland til genanvendelse som teknisk olie.

Natteravnen Jon

Selvom Jon arbejder om dagen, modsat mange af vores andre chauffører, så er han også lidt af en natteravn. De sidste mange år har han været fast dørmand på mange af Grenaas barer og diskoteker. Lige for tiden finder du ham foran Beta House, hvor han tager imod festglade folk. Det er et godt modstykke til alenetiden på vejene som chauffør.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.