Jobcenteret var vejen til jobbet

Carsten er en af vores nyeste chauffører. Han startede med en måneds praktik og siden midten af januar 2018 har han været fuldtidsansat og kører i en af vores hvide lastbiler.

Carsten har været landmand og bor til dagligt i Kirial. Han har tidligere arbejdet som chauffør i en anden virksomhed, men har det meget bedre med jobbet her. “Der er mere struktur end tidligere, og mine opgaver bliver spredt mere ud, så der hele tiden er noget fast arbejde. Det fungerer meget bedre for mig,” siger han.

Fandt vej gennem jobcenter

Carsten fik job hos os gennem Jobcenteret, ligesom flere af vores andre chauffører. “Det er vigtigt med et godt samarbejde med dem, og vi er meget glade for den forskellighed, vi har hos os, fordi vi er en flok af mange forskellige typer og med meget forskellige baggrunde,” forklarer Flemming Kjær.

Lige nu kører Carsten en rute mellem Randers, Hadsund, Hobro og Aars, hvor han kører med reservedele for en bilforhandler. Indimellem kører han også kurerkørsel, når der kommer opgaver ind, hvor han har tid til det.

Alle hjælper alle

“Det er et dejligt sted at være, og der er en masse positive mennesker,” fortæller Carsten. “Alle vil gerne hjælpe hinanden, og det gør vi specielt om lørdagen, hvor vi ordner hinandens biler.”

I lørdags havde han endda sin “lille” hundehvalp Tiffany på 1,5 år med. En god blanding med Grand Danois-gener, så hun rækker en god meter over jorden.

Carsten er startet samme tid som en af vores andre chauffører, Theresa, så de har også kunnet hjælpe hinanden en del. “Nogle gange kommer vi begge ud et nyt sted, hvor vi hjælper hinanden med at få læsset de rigtige varer og låse os ind og ud uden at gå i alarmer,” fortæller han.

Kører lastbil i fritiden

I sin fritid kører Carsten faktisk også lastbil. Det er dog en helt anden type. Her går tiden med fjernstyret lastbiler, som han selv designer i størrelsesforholdet 1:14. Det er en populær hobby, hvor han engang imellem tager til træf og kører mod andre fjernstyrede lastbiler på baner.

Så vidt vi er orienteret, må de køre hele dagen, uden at de skal overholde køre-/hviletidsreglerne.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.