Kombineret hobby og arbejdsliv

Michael er en god kollega og har efterhånden kørt lastbil hos os i tre år. Han er blevet til fast inventar til vores lørdagsarrangementer, hvor vi skruer i biler og hygger os.

Han har haft lastbilkørekort i seks år. For tre år siden blev Michael arbejdsløs og han fik derefter oprettet sit CV på Jobnet. Her fandt Flemming ham hurtigt. “Det er jeg meget glad for, for jeg synes, at det er et rigtig godt sted at være,” fortæller Michael.

Oprindeligt kommer Michael fra Ørsted, men har nu fundet sig en sød kæreste i Grenaa og er flyttet hertil. Det er også meget nemmere i forhold til arbejde.

Til dagligt kører Michael i en af vores store røde lastbiler, hvor lasten ofte er fra H&M eller Dansk Supermarked. Hans arbejdsuge starter som regel om søndagen og varer indtil fredag, hvor han får fri. Når man kører stor lastbil, gælder det også om at finde nogle gode steder at holde pause – bilen skal nogle gange holde stille i 11 timer i træk pga. køre-/hviletidsreglerne.

Michael kommer fra landet, hvor en af de store hobbyer var at rode med biler, scootere og alt andet mekanisk. Så det var et oplagt valg at blive lastbilchauffør.

Del af familien

Han er næsten altid med til vores lørdagsarrangementer, hvor vi hygger og reparerer vores biler på vores værksted. Så der bliver fortsat leget hobbymekaniker.

Hans kæreste Jeanne er endda også med nogle lørdage. Hun synes, det er rigtig hyggeligt at være sammen med de andre chauffører og lære dem at kende. Så føler hun sig som en større del af Michaels arbejdsliv, når nu han bruger meget tid i lastbilen og på værkstedet.

Enkelte gange har Jeanne også fået lov til at køre med i lastbilen og få endnu større indblik i hverdagen som lastbilchauffør.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.