Kurerkørsel for Paustian Snedkeri

Det er altid rart at blive anerkendt for det arbejde, vi som chauffører præsterer.

Det varmer ekstra meget, når de rosende ord kommer fra en nær samarbejdspartner, som vi har kørt kurerkørsel for gennem flere år.

Claus Tjørnelund fra Paustian Snedkeri i Grenaa har givet os ros med på vejen, som vi er meget glade for, og vi vil gerne dele den med dig.

Udtalelse, Claus Tjørnelund, Paustian Snedkeri

“I vores produktion er alting ofte på hælene lige fra start. Derfor er det fedt, at vi kan stille uret efter Flemming og hans team. De bringer bordpladerne ud til vores kunder til den aftalte tid, uanset om vi ringer morgen, middag, aften eller nat.

Flemming er konkurrencedygtig på prisen, og så er han sikkerheden selv. Den faktor har langt den største betydning i vores branche, når vi skal vælge kurer.

Han redder os mange gange med chaufførernes fleksibilitet, hvor de af og til også tager materialer med retur til produktionen, når de alligevel er på en kurerkørsel for os.

Vi har samarbejdet med Flemming Kjær Transport i fem år, og det er vi mere end glade for.”

– Claus Tjørnelund, Paustian Snedkeri, Grenaa.


Om kurerkørsel

Med mere end 30 år i branchen ved vi, at tillid er et nøgleord, når vi snakker transportløsninger. Vi holder hvad vi liver og udfører altid arbejdet professionelt. 

Vi tilbyder kurrerkørsel i hele Danmark og krydser gerne grænser for at få dit gods fra A til B. Vi tilbyder også ekspreskørsel med kort varsel og uden stop undervejs.

Priserne afhænger af opgaverne, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på kurerkørsel.

Læs mere om vores kurerkørsel her.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.