Et samarbejde der har givet Melholt.nu ro på bagsmækken

Melholt’s Handels Center sælger indvendige døre og tilbehør, hvilket kan være en særdeles svær størrelse at håndtere fragtmæssigt.

Melholt’s Handels Center sælger indvendige døre og tilbehør, hvilket kan være en særdeles svær størrelse at håndtere fragtmæssigt. Her kommer Flemming Kjær Transport ind i billedet med et samarbejde, som har givet Melholt.nu ro på bagsmækken.

En løsning med højt niveau, fleksibilitet og god service

“Fordi vores produkter er svære at håndtere i fragt, har vi tidligere oplevet højt niveau af fragtskader hos andre transportører – og servicen var ej heller med. Efter lidt søgning startede Flemming Kjær Transport med at transportere Melholt’s følsomme døre og produkter i starten af 2019.

Hos Flemming Kjær Transport oplever vi stor hjælp og fleksibilitet. Derudover drager Melholt.nu stor fordel af, at Flemming Kjær Transport bevæger sig i egne af vort kongerigt, hvor andre transportører må takke nej – endda flere gange om ugen. Vi benytter med stor fordel de mange ugentlige transporter til Sjælland, hvor vi får yderst god kundefeedback omkring levering – ligesom i resten af landet.

Dejligt er, at Flemming Kjær Transport giver vores kunder telefoniskvarsling om leveringen med leveringsdag og tidsinterval. De aftaler seperat med vores kunder, hvor varen eventuelt kan stilles tørt og godt, såfremt kunden ikke er hjemme. Det er god transportånd, med øje for Melholt.nu, som Flemming Kjær Transport værdigt repræsenterer.

Hos Melholt.nu kan vi varmt anbefale en transportløsning med Flemming Kjær Transport i Grenaa.”

– Bo Melholt, Melholt’s Handels Center

Har du brug for distribution og transport? Kontakt os i dag.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.