Nyt om vognmandskørsel

Fra den 1. juli 2019 blev det lovkrav, at alle vognmænd og chauffører skal have EU-bevis. Alle vores chauffører har beviset.

Alle har EU-bevis til varevogn

Fra den 1. juli 2019 blev det lovkrav, at alle vognmænd og chauffører skal have EU-bevis for at køre vognmandskørsel. Vores chauffører kører rundt med et stort ansvar, og det er vigtigt, at de er opdaterede.

Her i firmaet er uddannelsen noget, vi har taget som en naturlig udvikling. Og det glæder os at kunne give vores medarbejdere en uddannelse i samarbejde med DEKRA.

Vognmandskørsel ‘as usual’

Vi har siden starten af året sørget for, at alle chauffører løbende er kommet igennem uddannelsen. Det resulterer nu i, at alle står klar med EU-bevis og fortsætter arbejdet her efter 1. juli med at løse transportopgaver for vores kunder as usual. Det er ikke noget, vores kunder mærker noget til men et bevis på, at vi kører efter bogen – som vi plejer.

Her kan du læse mere om EU-beviset.

Kontakt os, hvis du har brug for vognmandskørsel.

Kurerkørsel, flyttehjælp eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en flytteopgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring til Anette på 20 80 00 40.

Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

Information

  • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

  • CVR: 41441399


© Copyright. Flemming Kjær Transport.