Vognmænd med mange års erfaring

Det er en tillidssag for dig som kunde at vælge den rette vognmand

Anette Kjær & Sønner distribuerer dine varer i hele landet

Leder du efter en hurtig og effektiv vognmand? En stabil vognmand fra Grenaa, som distribuerer dine varer i hele landet, og som også krydser grænser for kunderne? Et vognmandsfirma, som kan garantere 100% leverance-sikkerhed, og som har mange års erfaring med at levere lagervarer til lager?

Så er Anette Kjær & Sønner svaret!

Vi løser mange forskellige vognmandsopgaver – særligt inden for distribution af pallevarer. Her har vi fx flere butiksejere. Kunder som med stor fordel benytter sig af vores natleveringer. Som vognmand på Djursland sikrer vi nemlig vores kunder stabile, holdbare løsninger dag og nat. I Jylland, på Sjælland og på Fyn.

Sikker transport

Som erhvervskunde har du brug for en vognmand, du altid kan regne med. En samarbejdspartner, der sikrer, at du altid har de bestilte varer til tiden, så den daglige drift forløber gnidningsfrit. Hos Anette Kjær og Sønner behandler vi dine varer, som var det vores egne. Vi følger dem til dørs og følger nøje, fastlagte rutiner, der forenkler overleveringen.

Skulle uheldet ske, at varerne skades under transport, hvilket vi til trods for vores mangeårige erfaring endnu ikke har prøvet, er vores firma solidt forsikret – både for vores egen og kundens skyld. Der skal være orden i tingene, så du kan føle dig tryg ved dit valg af vognmand.

Alle vores vogne er desuden GPS-overvåget, så vi altid ved, hvor på vejen de befinder sig – og hvor tæt på din levering er.

En vognmand fra Grenaa, du kan regne med

Det er en tillidssag for dig som kunde at vælge den rette vognmand. Den tillid tager vi alvorligt. Hos Anette Kjær og Sønner er vi stolte af vores kvalitetssikrede, skræddersyede transportløsninger.

Vi ved, at vores kunder er dybt afhængige af, at vi passer vores arbejde ordenligt. Det er vigtigt, at vi altid overholder de indgåede aftaler og leverer som aftalt. Det store ansvar løfter vi med stolthed. Valget af vores vognmandsservice er et kvalitetsvalg – det bekræfter vi vores kunder i hver eneste dag.

Det kræver, at alle vores ansatte virkelig leverer hver eneste dag. Den gode service kræver stolte og tilfredse ansatte. Det er en team-indsats, som vi i høj grad er os bevidste om hos Anette Kjær og Sønner. Vi løfter i flok, så vores kunder kan føle sig trygge og tilfredse med vores vognmandsservice.

Overvejer du at bruge os og vores chauffører, er dine varer i sikre hænder. Vi uddanner vores medarbejdere til at køre miljøbevidst, og vi hjælper borgere tilbage på arbejdsmarkedet på en respektfuld og hjertelig måde.

Læs mere om os og vores transportfirma her.

Bulktransport

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vognmandskørsel. Udfyld formularen nedenfor så vender vi tilbage hurtigst – eller kontakt os direkte for hurtig hjælp.

Med bulktransport tilbyder vi at transportere løst gods for dig og din virksomhed. Godset bliver hældt om bord på vores lastbiler ved hjælp af slisker, slanger eller kraner med grabbe. Da bulkmaterialet ikke er pakket, sørger vi selvfølgelig for, at det bliver forseglet.

Hos Anette Kjær og Sønner er vi altid imødekommende overfor din virksomheds specifikke ønsker. Da vi har bred erfaring med bulk håndtering, kan du næbbe komme på en opgave, vi ikke har mødt før.

Brug for ekspreskørsel?

Vi tilbyder også kurerkørsel og ekspreslevering i hele Danmark ved mindre gods, op til 8 paller. Kørselen foregår uden stop og bilerne er desuden GPS-overvåget, så vi kan følge dit gods fra A til B.

Læs mere om vores kurerkørsel her.

Kurerkørsel eller vognmandskørsel?

Står du og mangler hjælp til en opgave, hasteforsendelse eller andet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

For hurtigere ekspedition, ring direkte til os på 20 80 00 40.

    Transportløsninger indenfor vognmands- og kurerkørsel. 

    Information

    • Høbjergvej 5, 8500 Grenaa

    • CVR: 41441399


    © Copyright. Flemming Kjær Transport.